Paiste PSTX DJS 45 Set 12/12/12

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

12″ DJs 45 Hats

12″ DJs 45 Crash

12″ DJs 45 Ride

SKU: 45171039 Категорија

Опис

PSTX Series Developed with Daru Jones

 

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste PSTX DJS 45 Set 12/12/12
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top