Paiste bag 20″

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Side/bottom reinforcements protect against seam rips. Stitched top handles

 

Опис

Holds rides, crashes, hi-hats, and splashes up to 20″

Black with white Paiste Cymbals logo

Made from cordura nylon

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste bag 20″
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top