Peavey Rhythm 346 trzalice

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Velika trzaliza za velike tonove

SKU: 50098470 Категорија

Опис

Velika trzaliza za velike tonove. Simbolicno nazvana rhythm, jer teškoda se nećete čuti dok režete ovom gromadom.

Спецификација

Бренд

Brand

Peavey

Кошничка
Peavey Rhythm 346 trzalice
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top