Pirastro finger protect

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

PIRASTRO Protect finger protection is a proven remedy for skin treatment; protects the fingertips angainst soreness and cracks

Опис

PIRASTRO Protect finger protection is a proven remedy for skin treatment; protects the fingertips angainst soreness and cracks

Спецификација

Бренд

Brand

Pirastro

Кошничка
Pirastro finger protect
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top