Pirastro peg compound

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Pirastro Peg Compound is great for pegs that slip or are too stiff due to issues with wood or climate/temp changes

Опис

The Pirastro Peg Compound is great for pegs that slip or are too stiff due to issues with wood or climate/temp changes

Спецификација

Бренд

Brand

Pirastro

Кошничка
Pirastro peg compound
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top