Pro Arte Maestro CM-130

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Solid cedar top, mahogany back and sides; Mahogany neck, fingerboard and bridge: acacia or ovangkol subject to availability, 4/4 size

Опис

Solid cedar top, mahogany back and sides; Mahogany neck, fingerboard and bridge: acacia or ovangkol subject to availability, 4/4 size

Спецификација

Бренд

Brand

Artist Paketi

Pro Arte

Кошничка
Pro Arte Maestro CM-130
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top