Rode DeadCat zaštita od vjetra

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The DeadCat is a high-performance windshield for the RØDE VideoMic. Designed for use in windy recording environments,

SKU: 58098100 Категорија

Опис

The DeadCat is a high-performance windshield for the RØDE VideoMic. Designed for use in windy recording environments,

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode DeadCat zaštita od vjetra
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top