Rode M3

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Small-diaphragm Permanently Polarized Cardioid Condenser Microphone with Pad

SKU: 58046002 Категорија

Опис

Small-diaphragm Permanently Polarized Cardioid Condenser Microphone with Pad

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode M3
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top