Rode NT45-O

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Replacement Capsule for Rode

SKU: 58098139 Категорија

Опис

Replacement Capsule for Rode

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode NT45-O
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top