Rode NT5S

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Small-diaphragm Single NT5 Cardioid Condenser Mic

Опис

Small-diaphragm Single NT5 Cardioid Condenser Mic

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode NT5S
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top