Rode SC11 TRS Splitter

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The SC11 is a TRS splitter cable that allows you to connect two mono output to one stereo input

Опис

The SC11 is a TRS splitter cable that allows you to connect two mono output to one stereo input

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode SC11 TRS Splitter
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top