Rode VXLR+

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Rode VXLR is an adapter that lets you connect a mic equipped with a 3.5mm TRS connector to the XLR input of a professional camera, recorder, or mixing console.

 

SKU: 58098132 Категории ,

Опис

The Rode VXLR is an adapter that lets you connect a mic equipped with a 3.5mm TRS connector to the XLR input of a professional camera, recorder, or mixing console. The VXLR is terminated by a 3.5mm female TRS connector at one end and an XLR male connector at the other.

Спецификација

Бренд

Brand

Rode

Кошничка
Rode VXLR+
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top