Shure Beta 52A

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Supercardioid Dynamic Microphone for Kick Drum and Bass Instruments

Опис

Supercardioid Dynamic Microphone for Kick Drum and Bass Instruments

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure Beta 52A
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top