Shure UA221 uhf passive antenna splitter

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Passive antenna splitter splits an incoming signal into 2 outgoing signals or combines 2 incoming signals into 1 signal

SKU: 67049900 Категорија

Опис

Passive antenna splitter splits an incoming signal into 2 outgoing signals or combines 2 incoming signals into 1 signal

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure UA221 uhf passive antenna splitter
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top