Shure ULXD4E-P51 wireless receiver

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Digital wireless receiver offers a spectrum and RF intelligent option for use in any professional sound reinforcement application.
SKU: 67049809 Категорија

Опис

Digital wireless receiver offers a spectrum and RF intelligent option for use in any professional sound reinforcement application.

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
ПривременShure ULXD4E-P51 wireless receiver
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top