Sonor Conga GBSC11

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Опис

Street Conga bag 11″.

Спецификација

Бренд

Brand

Sonor

Кошничка
Sonor Conga GBSC11
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top