Sonor Triangl 15cm LTR15

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

SKU: SNR51094 Категорија

Опис

LTR 10 Triangle 4″ (10 cm)from Sonor steel, with beater

Спецификација

Бренд

Brand

Sonor

Кошничка
Sonor Triangl 15cm LTR15
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top