Valencia VCMH0150/GD guitar gold

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Pegs for classical guitar

SKU: 86698725 Категорија

Опис

Classical Guitar Ear Classic 3+3 2nd Piece/Set Gold

Спецификација

Бренд

Brand

Valencia

Кошничка
Valencia VCMH0150/GD guitar gold
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top