Peavey Delta Woods™ – нова серија половни акустични гитари

Многу често повторуваме, па еве повторно 🙂 МУ СЕ ВОСХИТУВАМЕ НА PEAVEY! Откако постои, од 1965. Peavey се докажаа како прави иноватори и го добија вниманието од најголемите ликови во светот на музиката. Истовремено, Peavey никогаш немаат заборавено на најбројанта популација на музичари, а тоа се сите оние кои имаат ограничен буџет за занимавање со […]

Peavey Delta Woods™ – нова серија половни акустични гитари Read More »